Traiteur Délicat Rally 2017

Doe mee met de Traiteur Délicat Rally op 8 oktober 2017!

Een rit van circa 100 kilometer over de prachtige Veluwe. Door middel van verschillende route-systemen leidt de route je over kronkelige smalle wegen, langs de vele mooie plekjes die onze Veluwe rijk is. En Traiteur Délicat gaat uitpakken deze dag: Het zal je, ook tijdens de rally, aan niets ontbreken! Van ontvangst met koffie en lekkers via een compleet verzorgde lunch naar een ‘Délicat’ diner zoals je dat van hen gewend bent.

Je wordt om 10 uur ’s ochtends verwacht op een nader te noemen locatie om in te checken voor de rally, ontvangt daar het routeboek, rallyschild en andere leuke items in een goodie bag, om dan vanaf 11:15 te mogen starten met de rally.

Het inschrijfgeld bedraagt € 240,- per équipe van 2 personen, en de opbrengst van de rally komt ten goede aan de  projecten van Stichting Wildlife Care int. Het aantal plaatsen is beperkt, wacht dus niet te lang met inschrijven! Vul het digitale formulier in en je ontvangt zo spoedig mogelijk een bevestiging met betaalgegevens.

Houd na inschrijving je mailbox in de gaten, je ontvangt het programma en leuke weetjes gedurende de weken voor de rally.


Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.