Gezocht: Java ontwikkelaar

Eén van onze lopende projecten is het Captur project. Het Captur project is gestart met het realiseren van een Electronisch patiëntenregistratie systeem op basis van een bestaand OpenSource systeem: OpenMRS. Ons doel is om de bevolking in Kenia betere zorg te bieden, door informatie beschikbaar te stellen tussen verschillende ziekenhuizen en medische posten. Nu is er geen uitwisseling van informatie mogelijk.

Wij vinden het belangrijk om onze doelen samen met andere organisaties te realiseren. Hierbij zijn we afhankelijk van de inzet van enthousiaste mensen die het als een uitdaging zien om samen met ons dit project te realiseren en hiervoor ook (’s avonds) tijd te willen investeren. Meestal is het mogelijk om vanuit je thuis situatie te werken, daarnaast komen we met regelmaat bij elkaar.

We zijn op zoek naar een Java ontwikkelaar

We zijn op zoek naar uitbreiding van ons team, met name iemand met kennis en ervaring op het gebied van Java programmering en kennis van OpenSource.

Als Java ontwikkelaar ga je aan de slag om het OpenMRS verder te ontwikkelen, zodat de mensen in Kenia eenvoudig de informatie kunnen vastleggen en ontsluiten. Wij hebben zelf al erg veel ervaring op het gebied van electronische patiëntenregistratie, dus deze kennis is niet noodzakelijk.

Voor nadere informatie over OpenMRS: kijk hiervoor op deze website.

De eerste stap is het basisregistratiesysteem in te richten, hierna willen we zelf enkele modules ontwikkelen. Hierbij kijken we overigens ook naar ontwikkelingen van andere organisaties of OpenMRS ontwikkelingen. Samenwerken zien wij als essentieel. Er lopen overigens al contacten met diverse instanties en organisaties die met OpenMRS werken o.a. in Kenia. We zijn op zoek naar een enthousiaste Java developer met kennis van OpenSource die de programmatuur kan ontleden en eventueel functionaliteit kan ontwikkelen met collega ontwikkelaars.

Wil je samen met ons wat vrije tijd besteden en hiermee mensen in Kenia helpen, reageer dan op deze oproep.

Mail of bel naar: Ronald van Vliet :

rvanvliet4 @ icloud.com of +31 651 196 163